Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo komt met making of van The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Driedelige documentaire.

Nintendo heeft een driedelige making of-serie van The Legend of Zelda: Breath of the Wild geproduceerd. Dat maakt het bedrijf via een korte teaser bekend. Het eerste deel staat vanmiddag om 2 uur online.

Volgens Nintendo neemt de making of-serie de kijker mee achter de schermen tijdens het ontwikkelingsproces van Breath of the Wild. Hierin is te zien hoe de wereld van Hyrule, zijn bewoners en de muziek tot stand zijn gekomen.

Tijdens de making-of komen onder andere producent Eiji Aonuma en regisseur Hidemaro Fujibayashi aan het woord om het ontwikkelingsproces van de game toe te lichten.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is sinds kort uit voor de Nintendo Switch en de Wii U. Lees Berts The Legend of Zelda: Breath of the Wild review op de site. En voor nog meer informatie raadpleeg je onze Breath of the Wild tips en walkthrough.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties