Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo is niet aanwezig tijdens Gamescom 2022

"Na zorgvuldige afweging."

Nintendo neemt dit jaar geen deel aan Gamescom 2022. Dat onthult de uitgever in een verklaring aan de redactie van het Duitse GamesWirtschaft.

"Hoewel Gamescom een belangrijk evenement is voor Nintendo, hebben we na zorgvuldige overweging toch besloten om niet deel te nemen aan het evenement in Keulen", aldus Nintendo. Welke reden of redenen er achter dit besluit schuilgaan, zegt de uitgever niet.

Dat wil echter niet zeggen dat het bedrijf niet aanwezig zal zijn tijdens alle andere evenementen in Duitsland. Nintendo laat namelijk weten dat fans Nintendo Switch-games kunnen testen tijdens andere festiviteiten in het land.

Gamescom 2022 gaat dit jaar van 24 tot en met 28 augustus 2022 door. Ben jij op zoek naar kortingen voor je Switch, dan kun je op onze website de lijst van de beste micro SD kaarten voor je Nintendo Switch 2022 vinden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties