Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Indie World presentatie aangekondigd

Meer informatie over indiegames.

Nintendo heeft een Indie World-presentatie aangekondigd. De presentatie vindt op woensdag 11 mei 2022 om 16:00 uur Nederlandse tijd plaats en duurt ongeveer 20 minuten.

Er zijn nog heel wat indiegames aangekondigd voor de Switch waarvoor nog geen releasedatum bekend is. Denk maar aan Hollow Knight: Silksong, Genshin Impact, Fall Guys, Temtem en meer. De presentatie is via Twitch of via de video hieronder live te bekijken.

Cover image for YouTube videoIndie World – 11 mei 2022 (Nintendo Switch)

Ook is de Summer Game Fest 2022-presentatie aangekondigd. Tijdens die presentatie krijgen we informatie over games van veel verschillende (grote) uitgevers.

Mensen die wachten op Mario Strikers Battle League kunnen alvast kijken naar de nieuwe trailer van Mario Strikers Battle League. De trailer is tot nu toe alleen in Japan uitgebracht en geeft meer informatie over karakters en vaardigheden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties