Skip to main content

Nintendo heeft geen plannen voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom DLC

Het avontuur komt ten einde.

Zelda Tears of the Kingdom cover
Image credit: Nintendo

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom krijgt geen extra content. Dat laat Nintendo weten. Zelda-producent Eiji Aonuma bevestigt in een interview met Famitsu dat hij “alles heeft gedaan wat hij kon" in de wereld van Tears of the Kingdom.

Tears of the Kingdom-regisseur Hidemaro Fujibayashi stemt daarmee in. Hij is naar eigen zeggen al aan het nadenken over de volgende leuke ervaring voor de Zelda-serie, maar hij weet nog niet welke vorm die zal aannemen.

Aonuma zegt dan weer dat de volgende Zelda-game mogelijk naar dezelfde wereld terugkeert, als vervolg of als volledig nieuwe titel.

Bekijk op YouTube

"We besloten een vervolg op het vorige spel [Breath of the Wild] te maken, omdat we dachten dat het waardevol was om een nieuwe ervaring te bieden in deze Hyrule-setting. Als we voldoende redenen vinden, keren we misschien nog terug naar dezelfde wereld.”

Zelda: Tears of the Kingdom werd eerder dit jaar uitgebracht en behaalde enorme verkoopcijfers. Fans hadden verwacht dat er uitbreidingen zouden komen voor het spel, nadat Nintendo twee DLC-pakketten had uitgegeven voor Breath of the Wild.

Heb je de game nog niet gespeeld? Lees dan zeker een Menno's The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom review.

Read this next