Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo haalt Ironfall: Invasion uit eShop

Door homebrew-app.

Nintendo heeft Ironfall: Invasion uit de eShop van de Nintendo 3DS gehaald, nadat de programmeur Jordan 'Smealum' Rabet op YouTube een app toonde die ervoor zorgt dat je zelfgemaakte software op de handheld kan draaien.

Smealum heeft de 'Ironhax' app nog niet uitgebracht, maar toch heeft Nintendo Ironfall onbeschikbaar gemaakt in de eShop. Zowel in Europa als in Noord-Amerika.

Nintendo kijkt al langer naar het werk van Smealum. Vorig jaar trok Nintendo de stekker uit de digitale versie van de puzzelgame Cubic Ninja, na berichten over Smealums soortgelijke 'Ninjahax' app.

Smealum heeft zijn manier van werken bij Ironfall: Invasion nog niet duidelijk gemaakt, maar hij heeft wel beelden uitgebracht waarin te zien is hoe hij een zelfgemaakte app op de Nintendo 3DS draait.


Nog wat tijd om te doden? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Imre Himmelbauer avatar

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Reacties