Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo gaat 'game brekende bug' in Kirby 64 oplossen

Kirby kan weer bewegen, gelukkig.

Nintendo gaat begin volgende week de 'game brekende bug' in Kirby 64: The Crystal Shards oplossen. Kirby 64 is sinds vorige week beschikbaar in het Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnement voor de Switch.

Een probleem in onderwaterlevels zorgt er in de Switch-versie voor dat Kirby permanent niet meer kan bewegen nadat je schade van bepaalde objecten oploopt. Daardoor kunnen spelers die het overkomt niet verder in het verhaal komen.

Het Nintendo Switch Online-abonnement kreeg in 2021 een uitbredingsmogelijkheid waarmee je, naast NES- en SNES-, ook Nintendo 64-games kunt spelen.

In juni 2022 brengt Nintendo een nieuwe Mario Strikers-game uit. Meer over die game lees je in Menno's Mario Strikers: Battle League Football preview, daarin passt hij alvast een aantal technieken naar je toe zodat je met gemak de overwinning pakt!

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties