Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo bepleit Cross-Play

Gaat het er dan toch nog van komen?

Volgens Nintendo topman Susumu Tanaka zijn er nog steeds gesprekken gaande om Cross-Play tussen alle consoles een feit te maken. Daarvoor moeten alle partijen wel tot een overeenkomst komen.

'We zijn geneigd om te doen wat nodig is om uitgevers te helpen met het implementeren van Cross-Play, als dat is wat ze willen', aldus Tanaka. 'Andere partijen hebben daar ook wat over te zeggen, dus daar blijven we met ze over praten.'

Sony ligt momenteel onder vuur omdat het niet mogelijk is om onder andere Fortnite en Rocket League Cross-Play met andere consoles te spelen. Shawn Layden is op de hoogte van de feedback en verwacht dat Sony een oplossing kan vinden 'die logisch is voor zowel de spelers als het bedrijf zelf'.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties