Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo Benelux organiseert Mario Kart 8 Autumn Cup op zaterdag 6 november

Heerlijk herfstgevoel.

Op zaterdag 6 november vindt de Autumn Cup in Mario Kart 8 Deluxe plaats. Meedoen kan vanaf 19:00. Dat maakt Nintendo Benelux bekend.

De winnaar van de Autumn Cup krijgt een HORI Mario Kart Racing Wheel Pro Deluxe. Nintendo verloot ook enkele Mario Kart pluches voor wie momenten uit hun deelname deelt op Twitter met de hashtag #AutumnCup.

Inzendingen worden verzameld op maandag 8 november. Alleen inzendingen tussen de dag van de cup om 19:00 uur en de daaropvolgende maandag om 9:00 uur komen in aanmerking.

Om deel te nemen ga je in het hoofdmenu van de game naar "Online" en "Toernooi". Kies voor "Zoeken met een code" en vul de volgende code in: 1668-9695-2875. Hierna kun je gedurende maximaal 12 races samen met anderen racen.

Nintendo Benelux organiseert vier seizoenen lang dit toernooi. De Autumn Cup vormt de derde editie.

Het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux heeft een overkoepelende puntentelling. De twaalf beste deelnemers van alle vier de toernooien nemen het dan tegen elkaar op met als prijs een grote Mario Kart 8 Deluxe-trofee.

Vandaag kwam ook Animal Crossing: New Horizons update 2.0 uit, die gratis nieuwe content toevoegt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties