Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nintendo 2DS-bundels met Pokémon thema aangekondigd

New 3DS krijgt Pokémon covers.

Nintendo kondigt drie verschillende Nintendo 2DS Special Edition-bundels met een Pokémon thema aan. Deze zijn vanaf 27 februari te koop.

De Pokémon-bundel is verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw en geel. De bundel bestaat onder andere uit een Nintendo 2DS met daarop een Virtual Console-versie van Pokémon Red, Pokémon Blue of Pokémon Yellow. De kleur van het apparaat bepaalt welke game erop is geïnstalleerd.

Het pakket bevat verder ook een stickervel met vijftien stickers en een download code voor een speciaal HOME Menu-thema.

Nintendo onthult tevens een tweetal Pokémon-covers voor de New Nintendo 3DS. De cover met een Pokémon Super Mystery Dungeon-thema is vanaf 19 februari verkrijgbaar. Vanaf 27 februari ligt er ook een cover met een algemeen Pokémon -thema in de winkelschappen.

Nintendo viert dit jaar het twintigjarig jubileum van de Pokémon-franchise. In 1996 kwamen namelijk de eerste Pokémon-games uit op de Nintendo Game Boy.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Pokémon Red and Blue

Video Game

Awaiting cover image

Pokémon Super Mystery Dungeon

Nintendo 3DS

See 1 more

Pokémon Yellow

Nintendo 3DS

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties