Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ninja Theory werft aan

Voor onaangekondigde game.

De Engelse developer Ninja Theory, bekend van Heavenly Sword, Enslaved en DmC, zoekt nieuw talent om te werken aan een onaangekondigde game. Kandidaten zouden ervaring moeten hebben met het maken van AAA games, een uitstekende kennis van de consoles en goed moeten kunnen werken met de Unreal Engine.

Aangezien gespecifieerd wordt dat het om een onaangekondigde game gaat, kan het niet voor Devil May Cry-reboot DmC zijn. De kans zit er wel dik in dat het om Enslaved 2 gaat. Ninja Theory-baas Tameem Antoniades zei eerder al dat Ninja Theory al een tijdje aan het splitsen is in twee teams zodat ze meerdere games tegelijk kunnen maken. Ook zei hij dat een Enslaved-sequel niet gepland was tijdens het maken van de game, maar dat het zeker een mogelijkheid is als de game populair is.

Enslaved: Odyssey to the West kreeg van ons een degelijke 7/10. Lees onze review hier.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties