Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ninja streamt terug op Twitch

Maar niet enkel op Twitch.

Nadat de populaire Fortnite-streamer Ninja vorig jaar Twitch verruilde voor Mixer, streamt hij sinds vandaag terug via zijn oude Twitch-kanaal. Dat betekent echter niet dat hij vanaf nu enkel daar te zien is. De afgelopen weken dook Ninja immers ook al op YouTube Gaming op.

In 2019 tekende Tyler 'Ninja' Blevins een exclusiviteitscontract met Mixer, dat hem verluidt tussen de 20 en 30 miljoen dollar zou opleveren. Nu Mixer is opgedoekt door Microsoft vervalt dat contract, waardoor Ninja opnieuw kan streamen waar hij wil.

De terugkeer naar Twitch legt Ninja voorlopig geen windeieren. Zijn kanaal heeft immers nog steeds 15 miljoen volgers. ZIjn eerste stream -samen met Dr Lupo- was meteen goed voor 84.000 kijkers.

De streamer heeft in elk geval voldoende nieuwe content om mee aan de slag te gaan. Sinds vandaag is de Fortnite update met auto's immers uit.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties