Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ninja Gaiden Sigma 2 Plus krijgt eerste trailer en screenshots

Ryu komt naar de Vita.

Tecmo Koei's Ninja Gaiden Sigma 2 Plus heeft een nieuwe trailer en een hoop verse screens gekregen. De titel is een port voor de PS Vita van Sigma 2. Dat is op zich dan weer een verbeterde versie van de originele Ninja Gaiden 2 vanop de PS2. Soms maken ze het schijnbaar opzettelijk ingewikkeld.

De game zal dus alles wat Sigma 2 had naar Sony's draagbaar gametoestel brengen, maar voegt daar nog enkele nieuwe dingen aan toe. Zo zal je het touchscreen achteraan de Vita kunnen gebruiken om je magie op te laden, kan je met je boog mikken door de Vita in het rond te bewegen en zitten er tal van extra wapens in het spel.

Daarnaast is er ook nog een nieuwe moeilijkheidsgraad voor de grootste masochisten, zijn er twee nieuwe speelbare personages en kan je je na de singleplayer uitleven in enkele nieuwe gamemodi zoals een time attack en een co-op mode. Geniet van de beelden!

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties