Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ninja Gaiden 3 speelbaar met de Move?

Zou MP en co-op voor acht spelers bevatten.

Wist de onderstaande teaser trailer van Ninja Gaiden 3 je nog niet warm te maken voor het spel? Wel, dan hebben we vandaag enkele geruchten voor jullie in petto rond het spel die mogelijk jullie motor aan het draaien gaan brengen.

In het Official PlayStation Magazine zou namelijk een vroege preview van het spel te vinden zijn waarin enkele sappige details uit de doeken gedaan worden.

Het minst interessante is dat Ninja Gaiden 3 aan een vlotte zestig frames per seconde weergegeven zal worden - zou dit ondertussen niet de standaard moeten zijn? -, maar er lijkt ook een competitieve en coöperatieve multiplayer in het spel te zitten. Meer zelfs: deze modi zouden met acht spelers tegelijk gespeeld kunnen worden!

Verder laat OPM weten dat er een onvergeeflijke moeilijkheidsgraad in het spel zal zitten, terwijl wapens geleidelijk aan sterker zullen worden naargelang je ze gebruikt. Het upgraden van je arsenaal via een winkel lijkt dus verleden tijd te worden. Ook zal het spel meer dan ooit gaan over "de reis van Ryu", het hoofdpersonage in de Ninja Gaiden serie.

En dan sluiten we dit nieuwsbericht af met een toch wel zeer interessant gerucht voor Move-bezitters. Het is namelijk mogelijk dat Ninja Gaiden 3 speelbaar zal zijn met de motion controller voor de PlayStation 3! Een pure hardcore game met liters bloed erin, die speelbaar is met de Move? Wij zijn alvast verkocht!

Ninja Gaiden 3 zal in de loop van 2012 verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Mogelijk brengen we jullie meer informatie over deze game tijdens de E3-beurs, die binnen twee korte weekjes plaats zal vinden.

De teaser trailer voor Ninja Gaiden 3.

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen