Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nikkei bevestigt Project Café details

Touch screen en camera.

De Japanse krant Nikkei heeft bevestigd dat de controllers van Project café - Nintendo's opvolger voor de Wii - zowel een touch screen paneel als een ingebouwde camera zullen bevatten. Volgens een rapport, vertaald door Andriasang, zal de controller "tablet-achtige controle voor games" bieden en gebruikers zullen het drukpaneel gebruiken om de karakters op het televisiescherm te besturen.

Het rapport beweert ook dat de controller zal dubbelen als een draagbaar game toestel. Het zou een 6 inch scherm hebben met een herlaadbare batterij en een camera. Net zoals in vorige meldingen, stelt dit rapport dat de camera in sommige games gebruikt zal worden om een avatar van jezelf te maken.

Nikkei zei ook dat Project Cafe in de schappen zal liggen ergens halverwege 2012. Als dit klopt, zal het hoogstwaarschijnlijk over een Japanse release gaan.

De onvervalste waarheid of gewoon meer speculaties? We zullen het komende dinsdag wel allemaal te weten komen op Nintendo's E3 persconferentie - waar ook Eurogamer van de partij zal zijn!

Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties