Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Night in the Woods opnieuw uitgesteld

UPDATE: nieuwe releasedatum bekend.

UPDATE: Infinite Fall heeft de nieuwe releasedatum van Night in the Woods onthuld. De game lanceert op 21 februari op de pc en de PlayStation 4.

Oorspronkelijk bericht: Ontwikkelaar Infinite Fall laat weten dat Night in the Woods opnieuw is uitgesteld. De game moet nu in de eerste helft van februari voor de pc en de PlayStation 4 uitkomen.

Het is niet de eerste keer dat Night in the Woods is uitgesteld. De studio was eerder van plan om de game in januari te lanceren.

"We zijn een klein team en maken een grote game die op meerdere platformen uitkomt. Momenteel wachten we op andere partijen zodat we rond Oud en Nieuw een exacte datum bekend kunnen maken," aldus de ontwikkelaar.

In de tussentijd heeft de studio Longest Night en Lost Constellation uitgebracht. Beide vormen de proloog van Night in the Woods.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties