Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwste editie van CHIEF magazine

Nr. 29 ligt in de winkel.

Rond deze eindejaarsperiode ligt er alweer een nieuwe Chief in de winkelrekken! Deze maand pakt het blad uit met twee coverstory's, waarvan er eentje zelfs een heuse wereldprimeur is! Chief heeft namelijk de eer om als eerste op deze aardbol te rapporteren over de knaller-in-wording Spec Ops: The Line! In de tweede coverstory wordt dan weer die andere topper Bayonetta uitvoerig aan de tand gevoeld.

Andere games die deze maand uitgebreid aan bod komen in reviews dan wel previews zijn Heavy Rain (gespeeld & gekeurd!), Battlefield: Bad Company 2, EA Sports MMA, Just Cause 2, Splinter Cell: Conviction, The Saboteur, Dark Void, F1 2009 en nog veel, veel meer.

Verder mag je je ook verwachten aan een uitgebreide en eigenzinnige terugblik van de Chief-redactie op het voorbij jaar. Wat hun favoriete games en gebeurtenissen waren lees je in Het Laatste Oordeel. Het Dossier gaat deze maand over Japanse melkkoeien. Je weet wel: Dragon Ball Z, Naruto en die andere Japanse reeksen waarvan er elke week wel drie nieuwe titels lijken te verschijnen. En voor wie nog steeds niet kan beslissen welke console het beste bij hem past, zet Chief in Consoleclash nog eens alles op een rijtje, inclusief de plannen van Microsoft, Sony en Nintendo voor 2010.

En uiteraard zijn er ook nog de vaste rubrieken zoals Filter, Horizon, Atlas, Ken je klassiekers, Thing Tank, Gamesnacks, Indiegames, Just Kidding, Replay en meer.

Als mooi kerstcadeautje krijg je bij deze editie van Chief overigens gratis een veertiendaagse proefversie van World of Warcraft cadeau. De krantenboer verwacht je!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen