Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuws over Crysis 2

Van Event in New York.

In het begin van deze week was er in New York city een grote Event rond Crytek’s nieuwste shooter, Crysis 2. Er werd al een nieuwe trailer en screenshots vrijgegeven, maar van Crytek CEO Cevat Yerli hebben we ook heel wat nieuwtjes gekregen over hun jongste game.

Crysis 2 zal uit twee grote delen bestaan. De single player campaign en de multiplayer. “We besteden heel wat aandacht aan onze multiplayer” vertelt Yerli “zoveel zelfs dat we een heel aparte studio, Crytek UK, aan onze multiplayer laten werken.” “Voor het verhaal van de single player werken we samen met Richard Morgan, de Britse science fiction schrijver. We willen niet enkel dat Crysis 2 een nieuwe standaard neerzet op grafisch vlak, maar ook met het verhaal willen we een zekere kwaliteit neerzetten.”
 Technisch zal de game ook een hoogvlieger worden. De nieuwe CryEngine 3, die gebruikt wordt voor het spel, zal ervoor zorgen dat de game nooit onder 30 frames per seconde zal vallen. Dit zal ervoor zorgen dat alle effecten, zoals explosies en bewegingen zeer vloeiend zullen overkomen.


 Crysis 2 staat gepland voor het najaar van 2010, voor zowel de Xbox 360, PS3 en PC.

Getagged als
Over de auteur
Edelbert Masschelein avatar

Edelbert Masschelein

Professionele trol

Reacties