Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Warzone update bevat Battle Royale voor 200 spelers

Het wordt druk in Verdansk.

De Warzone Season 4: Reloaded update die vandaag uitkomt laat 200 spelers het uitvechten in Battle Royale Quads.

In Battle Royale Quads nemen 50 teams van 4 spelers het tegen elkaar op om als laatste over te blijven op de Verdansk map. De modus voor 200 spelers zal slechts tijdelijk beschikbaar zijn.

We wisten al een tijdje dat Warzone een mode voor 200 spelers zou krijgen, maar de update komt er sneller dan verwacht.

De Warzone Season 4: Reloaded update introduceert naast de 200 player Battle Royal Quads ook Supply Run Contracts, waarbij spelers een korting krijgen in de Buy Station als ze een dergelijk contract voltooien, de Juggernaut Royale Mode waarin een Juggernaut Suit op de map dropt, en de nieuwe semi-automatic Rytec AMR Sniper Rifle.

Modern Warfare-spelers krijgen ook een nieuwe multiplayermap genaamd 'Cheshire Park' waarin spelers het uitvechten in de buitenwijken van Londen.

Warzone Season 4: Reloaded voegt dus veel nieuwe dingen toe aan de game, en dat zal je harde schijf geweten hebben. Afhankelijk van het platform waar je op speelt, is de Season 4: Reloaded update tussen de 20 en 36 GB groot.

De Modern Warfare en Warzone Season 4: Reloaded update is te downloaden vanaf dinsdag 30 juni om 8:00 uur 's ochtends.

Had je al moeite met 150 spelers in Verdansk? Lees dan zeker eens onze Warzone gids met tips en die overwinning is binnen de kortste keren voor jou.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties