Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Warzone Caldera map release uitgesteld

Vlucht naar de zon vertrekt een weekje later.

Activision Blizzard laat via Twitter weten dat je nog een weekje langer moet wachten om de nieuwe Caldera map te verkennen in Call of Duty: Warzone. Eigenaars van Call of Duty: Vanguard kunnen vanaf 8 december aan de slag met de nieuwe map, andere spelers moeten wachten tot 9 december.

De map komt gelijktijdig met het eerste seizoen van Vanguard uit. Caldera is de grootste map ooit in Warzone en zal bij de release Verdansk vervangen. De oorlog verplaatst zich daardoor naar een tropische setting.

Er wordt al lang gespeculeerd over een nieuwe Warzone map, maar binnenkort is het eindelijk zover. Enkele weken terug werd de Warzone Caldera map onthuld via een foto op een jasje dat naar verschillende Warzone content creators was opgestuurd.

Activision Blizzard heeft geen reden gegeven voor de uitgestelde release, maar mogelijk speelt de nieuwe controverse omtrent CEO Bobby Kotick een rol. Die kwam eerder deze week in opspraak toen bleek dat hij al langer op de hoogte was van seksisme en machtsmisbruik binnen zijn bedrijf.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties