Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Warzone Caldera map onthuld via foto op jasje

De aap komt uit de mouw.

Activision chief creative officer Pelle Sjoenell heeft op Twitter een foto van een jas gedeeld waarop de nieuwe Warzone map duidelijk te zien is. Sjoenell deelde enkele dagen geleden een foto van de promojas die enkele belangrijke Warzone content creators recent kregen tijdens een evenement.

Op de jas is een duidelijke foto genaaid van de nieuwe map voor Warzone genaamd Caldera. Daarop zijn ook de locaties zichtbaar. Je moet het dus binnenkort naar alle waarschijnlijkheid uitvechten op onder andere de Naval Shipyard, Ore Processing Docks, Beach Defenses, Submarine Base, City Capital, Fishing Village, Airport, Taro Farms en Phosphor Mines.

De map bevat bovendien de datum 16 mei 1941. Dat is een paar maanden voor de Amerikanen zich mengden in de Tweede Wereldoorlog en bevestigt dus alleen maar dat dit wel degelijk de nieuwe Warzone map is.

Wanneer je aan de slag kunt met de nieuwe map, is nog onduidelijk. Fans vermoeden echter dat dit vanaf 2 december het geval is. In afwachting kun je in elk geval nog even Call of Duty: Vanguard onveilig maken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Vanguard

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties