Skip to main content

Nieuwe versies Teufel 'REAL BLUE' en 'REAL BLUE NC' headsets nu verkrijgbaar

Inclusief ruisonderdrukking bij NC.

Audioproducent Teufel onthult nieuwe versies van de Teufel 'REAL BLUE' en Teufel 'REAL BLUE NC' headsets.

Beide modellen zijn draadloze over-ear headsets. Volgens Teufel zorgen de lineaire HD drivers voor een krachtig en nauwkeurig geluid dat aangepast kan worden via de Teufel Headphones app.

Het bedrijf spreekt van hoog draagcomfort dankzij zachte, ventilerende oorschelpen. Daarbij is er bijzondere aandacht voor wie een bril draagt.

De Teufel REAL BLUE NC in 'Night black' uitvoering

Beide headsets zijn identiek, behalve het feit dat de REAL BLUE NC over een 'active noise cancellation' (ANC) feature beschikt die geluiden van buitenaf buitensluit. Deze is gebaseerd op hybride technologie, die zowel microfoons van binnen als buiten de oorschelpen gebruikt. Je kunt de functie snel aan- en uitschakelen.

Teufel belooft een batterijduur van 40 uur als deze functie actief is. Zonder ANC heeft de headset een batterijduur van 55 uur.

De rechteroorschelp heeft een bedieningselement om geluidsinstellingen aan te passen. Je kunt er ook inkomende oproepen mee aannemen, weigeren of beëindigen.

De Teufel REAL BLUE in 'Steel blue' uitvoering

Beide modellen worden geleverd met een transportbox, een USB-A naar USB-C-oplaadkabel en een mini-jackkabel (bedoeld voor aansluiting op systemen zonder Bluetooth).

Beide headsets zijn beschikbaar in de kleuren 'Pearl white', 'Night black' en 'Steel blue'.

De Teufel REAL BLUE heeft een adviesprijs van 169.99 euro. De Teufel REAL BLUE NC heeft een adviesprijs van 229.99 euro.

Read this next