Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe update Overwatch beta voegt Competitive Play toe

Spelers die vroegtijdig matches verlaten, gaan over de knie.

Blizzard heeft een nieuwe patch voor de gesloten bèta van Overwatch uitgebracht. Daarin wordt onder meer Competitive Play toegevoegd.

De nieuwe modus wordt gevormd door ranked matches. Door middel van rangen en divisies neem je het tegen spelers van een soortgelijk niveau op. Dat kan op zowel solistische wijze als in groepsvorm. Om aan Competitive Play te kunnen deelnemen, moet je wel eerst level 25 bereikt hebben.

Daarnaast heeft Blizzard middels de update de Leaver Penalty geïntroduceerd. Als je te vaak voor het einde van een match vertrekt, krijg je eerst een waarschuwing. Wanneer je na die waarschuwing het vroegtijdig beëindigen toch doorzet, krijg je 25 procent minder XP in toekomstige matches.

Tot slot zijn er nog tal van kleine wijzigingen. Er zijn nieuwe rewards toegevoegd, zowel Heroes als maps zijn verder gebalanceerd en enkele bugs zijn weggewerkt. Alle details van de update lees je op Battlenet.

De team-based first-person shooter komt op 24 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. De Overwatch hands-on preview van de gesloten bèta lees je hier.

Nog meer over Overwatch weten? Lees dan snel al onze Overwatch tips met onder meer een gids voor alle Heroes, maps en gamemodes.


Minuutje tijd? Lees ook:

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties