Skip to main content

Nieuwe Uncharted verschijnt op Australische rating boards

Update: de eerste details.

Het gebeurt wel vaker dat nieuwe games onbedoeld worden aangekondigd via een of andere organisatie die de leeftijdskeuring voor verschillende media vastlegt. Ook vannacht weer, toen het Australian Classification Board een nieuwe Uncharted een G-rating (General Audience) gaf. De game kreeg 'Fight for Fortune' als ondertitel.

Volgens de info die het ACB gaf zal de game worden ontwikkeld door One Loop Game en niet door Naughty Dog. One Loop werkte eerder al aan draagbare varianten van God of War, Ratchet & Clank, de games gebaseerd op de derde Star Wars film en Full Spectrum Warrior.

Wat we precies mogen verwachten van de nieuwe Uncharted: Fight for Fortune is nog onduidelijk. Het staat wel zo goed als vast dat het weer een exclusief Playstation-feestje zal worden. De ontwikkelaar gaf nog geen commentaar.

Update: de snelle jongens van NeoGaf merkten op dat ook een Braziliaans rating board de game een keuring gaf. Zij gingen echter verder en verklapten dat het onder de categorie "casino/card games" valt en dat het spel zal uitkomen op de PS Vita.

Read this next