Skip to main content

Nieuwe uitbreiding Sims 4 Ecologisch Leven release bekend

Groene vingers.

De volgende uitbreiding voor De Sims 4: Ecologisch Leven is verkrijgbaar vanaf 5 juni. Dat maakt uitgever Electronic Arts bekend. De uitbreiding zal meteen beschikbaar zijn voor pc, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

De Sims 4: Ecologisch Leven brengt de Sims naar Evergreen Harbor waar ze de keuze krijgen om milieubewuster te leven. Ze kunnen hun eigen voedsel kweken in een verticale tuin, alternatieve energiebronnen gebruiken zoals zonnepanelen, windturbines en dauwopvangers, en hun meubels recycleren uit vuilniscontainers. Dat laatste raden we niet aan om in het echt te doen.

Bekijk op YouTube

De uitbreiding gaat ook verder in het gemeenschapsleven. Er is een nieuw stembord waar wekelijks nieuwe buurtactieplannen op verschijnen, zoals het installeren van milieuvriendelijke voorwerpen en het aanpassen van het uiterlijk van de buurt.

Er zijn ook twee nieuwe carrières beschikbaar. Als civiele ontwerper inspireer je anderen om milieubewuster te worden, een freelance vervaardiger maakt en verkoopt dan weer producten op milieuvriendelijke wijze.

Bekijk op YouTube

Wanneer je Sims ervoor kiezen geen milieubewuste acties te ondernemen, zal dat een impact hebben op hun leefwereld. De luchtkwaliteit gaat achteruit en het vuil stapelt zich op. Hoe beter je je best doet, hoe mooier de wereld wordt. Kristalhelder water, felgroene natuur en zelfs het noorderlicht dat verschijnt.

Wie in volle Corona-tijd in de Sims 4 wereld is gedoken, is misschien blij met onze Sims 4 cheats om het leven wat gemakkelijker te maken. Voor wie het zichzelf graag moeilijk maakt, vindt hier info over hoe in De Sims 4 zwanger te worden en tweelingen te krijgen.

Read this next