Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe uitbreiding Age of Wonders III heeft releasedatum

Eternal Lords komt volgende maand uit.

Nederlandse ontwikkelaar Triumph Studios laat weten dat de Eternal Lords-uitbreiding voor Age of Wonders III op 14 april uitkomt. De game krijgt op die dag tevens een Mac - en Linuxversie.

De uitbreiding voegt de Necromancer class aan Age of Wonders III toe. De game krijgt ook een aantal nieuwe units, een nieuwe story campaign en een nieuwe victory condition.

Eternal Lords voegt tevens de Keeper, Grey Guard en Shadow Born specialisations aan Age of Wonders III toe. Je krijgt bovendien de beschikking over twee nieuwe rassen, de Tigran en de Frostlings.

De game krijgt daarnaast ook de Race Governance feature, die je in staat stelt om verhoudingen met bepaalde rassen bij te stellen. Succesvolle onderhandelingen spelen bepaalde perks voor jouw legers vrij.

Age of Wonders III is sinds 31 maart 2014 beschikbaar voor de pc.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties