Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe UbiArt-game is Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets

Gebaseerd op de tekenfilmserie.

Ubisoft en Disney Interactive onthullen Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets, een nieuwe game die gebouwd is op de UbiArt-engine. Deze werd eerder ingezet voor Rayman Origins/Legends, Child of Light (review) en Valiant Hearts: The Great War (review).

De makers werken nauw samen met Alex Hirsch, de bedenker van de Gravity Falls-animatieserie. Legend of the Gnome Gemulets is een platformgame waarin je vrij wisselt tussen de tweeling Dipper en Mabel, die elk eigen vaardigheden hebben.

Dipper kan van dichtbij klappen uitdelen met zijn Gnome Battle Cuffs en hij heeft een zaklamp. Mabel kan juist vanop een afstand aanvallen met haar Fleece of Bedazzlement, en ze heeft een grijphaak. De tweeling moet samenwerken om het kabouterkoninkrijk te redden.

Gravity Falls: Legend of the Gnome Gemulets is alleen in ontwikkeling voor de Nintendo 3DS en lanceert in het najaar van 2015.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties