Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe trailer voor Batman: Arkham Origins DLC

DLC komt uit op 22 april.

Cold, Cold Heart: zo heet de aankomende downloadbare uitbreiding op het verhaal van Batman: Arkham Origins. Op 22 april verschijnt de DLC voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Dat kondigt uitgever Warner Bros. aan met een nieuwe trailer.

Het verhaal van Cold, Cold Heart focust op booswicht Mr. Freeze. "Het is in lijn met onze invalshoek van de beginverhalen - niet noodzakelijk van de personages, maar van belangrijke relaties", vertelde senior producer van Batman: Arkham Origins Ben Mattes aan Eurogamer. "Het is een DLC die zich richt op een van de meest fundamentele relaties in het Batman-canon."

De DLC verschijnt niet op Wii U. Warner Bros. vertelde onlangs dat de vraag naar DLC op de Wii U niet sterk genoeg is. De handheld spin-off Batman: Arkham Origins Blackgate verschijnt op 2 april wel voor pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360.

Eerder al raakte bekend dat de ontwikkelaars van Batman: Arkham Origins liever de DLC afwerken dan de vele fouten in de game aanpakken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties