Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe tracks Guitar Hero: World Tour bekend

Wacko Jacko wordt een rockstar

Alhoewel de titel anders doet vermoeden, zal de vierde Guitar Hero niet alleen gebruik maken van een nepgitaartje. In dit deel mag de echte neprocker ook plaatsnemen achter de microfoon en drums.

In de nieuwste editie van het blad Stuff zijn een aantal nieuwe liedjes bekend gemaakt die hun opwachting zullen maken in Guitar Hero: World Tour. Meest opmerkelijk is de onwaarschijnlijke rockster Michael Jackson die met 'Beat It', ondanks de leuke gitaarriff, toch niet echt lijkt te passen tussen bands als The Smashing Pumpkins en The Doors.

Wanneer we echter kijken naar wíe die bewuste riff van 'Beat It' gespeeld heeft kunnen we alleen maar blij zijn. Niemand minder dan Eddie van Halen zelf heeft namelijk de solo gespeeld die dit liedje van Wacko Jacko zo kenmerkend maakt.

Andere liedjes die bevestigd worden in Stuff Magazine zijn 'In The End' van Linkin Park, 'The Joker' van The Steve Miller Band, 'Bullet with Butterfly Wings' van The Smashing Pumpkins en 'Light My Fire' van The Doors.

Voor de rest werden Muse en Nirvana nog bevestigd, al is nog niet bekend welke specifieke liedjes in het spel komen. Waarschijnlijk krijgen we meer te horen tijdens de Games Convention in Leipzig, die ook wij uitgebreid zullen bespreken.

Reacties