Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Tomb Raider krijgt multiplayer?

Jobbeschrijving verklapt plannen.

Dat men bij Eido...uhm, Square Enix Europe, aan een nieuwe Tomb Raider werkt is geen geheim. Toegegeven, veel weten we niet over het nieuwe avontuur van gamebabe Lara Croft, buiten dan dat ontwikkelaar Crystal Dynamics naar alle waarschijnlijkheid verantwoordelijk is voor de productie ervan.

Zopas is er echter een interessante vacature op de officiële site van Crystal Dynamics verschenen waarin zo mogelijk te lezen staat dat de nieuwe Tomb Raider uitgerust zal zijn met een multiplayer mode. In de jobbeschrijving rept men met geen woord over Tomb Raider, maar gezien Crystal Dynamics volgens ons aan geen enkele andere triple AAA-titel werkt lijkt het te gaan om het spel rond Lara Croft.

Het volgende staat te lezen in de vacature: "Crystal Dynamics is op zoek naar een getalenteerde, innovatieve senior designer om mee te werken aan een toekomstige triple AAA titel die in ontwikkeling is voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Wie deze positie wilt invullen moet een speciale multiplayer ervaring kunnen ontwikkelen," aldus de ontwikkelaar.

Hopelijk mogen we binnenkort het eerste echte nieuws rond een nieuwe Tomb Raider verwelkomen!

Reacties