Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands trailer toont voertuigen

Plus informatie over de verschillende pre-order versies van de game.

Ontwikkelaar Ubisoft toont in een nieuwe Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands trailer de verschillende beschikbare voertuigen in de game. Zo zijn er diverse auto's, buggy's en motoren.

Ghost Recon Wildlands is een een open wereld game met singleplayer en co-op voor vier spelers. Je hebt de totale vrijheid om missies op je eigen manier uit te voeren. De wereld reageert op de acties die je uitvoert.

De game speelt zich af in Bolivia waar je het moet opnemen tegen het Santa Blanca-kartel en diens leider El Sueno.

Er zijn ook verschillende pre-order versies van Ghost Recon Wildlands beschikbaar.

The Deluxe Edition bevat een jachtgeweer, crossmotor, XP booster en diversen cosmetische items. De fysieke versie bevat daarnaast een kaart van de wereld en de soundtrack.

The Gold Edition komt met de season pass, welke toegang geeft tot twee grote uitbreidingen. Verder beschikt deze versie over uitrustingspakketten, een exclusief voertuig, unieke wapens en alle inhoud van The Deluxe Edition.

The Calavera Collector's Case is uitsluitend beschikbaar in de Uplay-winkel. Deze versie heeft alles wat The Gold Edition ook heeft. Het pakket bevat echter ook een headset die geschikt is voor alle platformen, inclusief een schedel om de headset op te bewaren en ansichtkaarten.

Iedereen die de game vooraf bestelt krijgt toegang tot een bonus missie genaamd 'The Peruvian Connection'. Ghost Recon Wildlands werd vorig jaar aangekondigd en komt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een releasedatum is nog niet bekend.

Meer over Ghost Recon Wildlands weten? Lees dan ons uitgebreid overzicht van alle Ghost Recon Wildlands informatie die tot nu toe bekend is.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties