Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe The Sims 4 update veroorzaakt problemen met save files

En laat je Sims vuur urineren.

Spelers van The Sims 4 ervaren momenteel heel wat problemen met de game. Dat is een gevolg van de update die is uitgerold ter voorbereiding van de The Sims 4: Ecologisch Leven uitbreiding die op 5 juni uitkomt.

De update veroorzaakt onder andere problemen met save files. Verschillende spelers melden dat ze hun bestaande saves niet kunnen openen. Daarnaast zijn er ook enkele kleinere bugs. Zo moeten sommige spelers momenteel meer belastingen betalen dan nodig, of steken Sims hun badkamer in brand door vuur te urineren.

De nieuwe update voegt heel wat zaken toe aan de game. Zo verandert het inventory system, kun je ramen en deuren nu op andere manieren plaatsen, de brandweer inschakelen en ladders bouwen.

Electronic Arts werkt momenteel aan een oplossing voor de problemen en raadt spelers aan om in afwachting een nieuwe save file te starten. Wil je in afwachting eens iets anders proberen in de game, check dan zeker onze The Sims 4 cheats.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties