Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Syphon Filter eind 2012?

Volgens een Italiaanse bron is het waarheid.

Soms krijg je op beurzen als de E3 opeens aankondigingen te zien die als een grote verrassing komen, maar soms is het ook zo dat uitgevers op het laatste momentje nog aan te kondigen titels uit hun presentatie line-up verwijderen. Zo ging het naar alle waarschijnlijkheid ook met Syphon Filter 4, een spel dat volgens verschillende bronnen op de voorbije E3 van Sony voor groot stuk de show had moeten stelen.

Uiteindelijk kregen we niets te zien van Syphon Filter 4 en waren we het mogelijke bestaan van dit spel eigenlijk al zo goed als vergeten...tot vandaag. Volgens het Official Playstation Magazine Italy zal deeltje vier binnen deze stealth shooter reeks namelijk in de vierde kwartaal van 2012 voor de PlayStation 3 uitgebracht worden.

Om hun bewering verder te staven heeft men bij OPM Italië nog even een logo van Syphon Filter 4 uit de archieven naar boven gehaald. Sony zou het onderstaande logo nét voor de start van de voorbije E3 naar buiten gebracht hebben, om het enkele uren later opnieuw van hun perssite te verwijderen.

De eerste Syphon Filter kwam alweer in 1999 uit voor de originele PlayStation, en kende de laatste jaren vooral succes op de PSP in de vorm van twee knappe games.

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen