Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Super Monkey Ball aangekondigd

Voorlopig enkel voor de Japanse markt.

Het Japanse weekblad Famitsu onthult dat er een nieuwe Super Monkey Ball-game in de maak is. De game heet Tabegoro Super Monkey Ball en komt in Japan uit op 31 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voorlopig is er nog geen Europese release bekend.

Volgens Famitsu is Tabegoro Super Monkey Ball geen volledig nieuwe game, maar een remake van Super Monkey Ball: Banana Blitz uit 2006. De game is voorlopig ook niet niet officieel aangekondigd door Sega. Wel heeft het bedrijf vorige week bij het Taiwanese Rating Board een nieuwe Super Monkey Ball-game geregistreerd.

In de Super Monkey Ball-games is het de bedoeling een bal met daarin een aap door tal van levels te rollen en obstakels te ontwijken. Daarbij bestuur je niet de bal of het aapje, maar wel de ondergrond van het level.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties