Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Street Fighter 6 personages en details onthuld

Closed beta-tijden, aanpassingsopties en meer.

Ontwikkelaar Capcom laat weten dat E.Honda, Ken, Blanka en Dhalsim speelbaar zijn in Street Fighter 6. Daarmee zijn nu alle 18 speelbare vechters onthuld. Een nieuwe trailer onthult ook meer informatie over de World Tour-modus, de mogelijkheden van de Avatar Creation-functie, de Battle Hub en de Extreme Battles.

Spelers kunnen zich tussen 15 september en 30 september registeren voor de closed beta die loopt van 7 oktober 09:00 uur tot en met 10 oktober 09:00 op pc, Xbox Series X/S en PlayStation 5.

Tijdens deze gesloten testfase krijg je toegang tot de cross-play-functie, de character/avatar creation, verschillende game modes, 8 speelbare personages en 6 stages, waaronder de Training Room.

Cover image for YouTube videoStreet Fighter 6 - Closed Beta Test Announce Trailer

Meer informatie over de closed beta en de pre-registraties ontdek je via de bovenstaande video en de Street Fighter-website.

Eerder ontdekte je ook dat Street Fighter 6 voor het eerst een vrouwelijke Afro-Amerikaanse vechter krijgt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Street Fighter 6

PS4, PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties