Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe skill beschikbaar in open beta The Division

Maar The Dark Zone is nog meedogenlozer.

De open bèta van Tom Clancy's The Division bevat meer inhoud dan de vorige closed bèta. Ontwikkelaar Ubisoft heeft ook de Dark Zone aangepast.

Zo beschikt je basis in de open beta over een Tech-vleugel. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om de Deployable Turret uit te proberen en meer te zien van de factie 'The Cleaners'.

De kisten in The Dark Zone vullen langzamer bij en er zijn meer AI-gestuurde vijanden aanwezig, die sterker zijn dan voorheen. Ook het Rogue-systeem is aangepast.

Zodra je het vijfde level van de Rogue-status behaalt en een andere speler doodt, wordt je timer tijdelijk gepauzeerd. Eerder resette deze naar vijf minuten. Overleef je de Rogue-status, dan ontvang je 1,5x de kill bounty als beloning.

Als je een andere speler verwondt, wordt je nu eerst gewaarschuwd. Een nieuw icoon geeft aan dat je op een medespeler hebt geschoten, maar je krijgt pas de Rogue-status als je door blijft schieten.

Ubisoft heeft een lijst met bugfixes uitgebracht, alsook cheat preventie en tweaks in de gameplay. De huidige bèta client krijgt een patch van 1,6 GB. De tijden van de open beta van The Division vind je op de site.

Meer over The Division weten? Lees dan onze The Division review en raadpleeg onze The Division tips.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties