Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Shovel Knight amiibo aangekondigd

(Op)scheppen.

Nintendo heeft drie nieuwe Shovel Knight-gerelateerde amiibo aangekondigd. Wanneer de figuren in de winkels liggen is nog niet bekendgemaakt.

De amiibo zijn gebaseerd op King Knight, Plague Knight en Specter Knight. De amiibo worden niet afzonderlijk verkocht, maar zijn onderdeel van de Shovel Knight Treasure Trove 3-pack. De drie personages zijn de hoofdrolspelers van de downloadbare content van Shovel Knight.

De amiibo ontgrendelen cosmetische uitrustingen en nieuwe challenge stages. Ook krijg je de mogelijkheid om feeën op te roepen, die je bij je quests kunnen helpen.

Shovel Knight is sinds 3 maart voor de Nintendo Switch beschikbaar. In 2018 wordt de derde uitbreiding Shovel Knight: King of Cards uitgebracht.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties