Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe screenshots onthullen Gold Saucer pretpark in Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Race met Chocobos of speel het Triple Triad kaartspel.

Square Enix deelt 33 nieuwe screenshots van het Manderville Gold Saucer pretpark dat volgende week aan de MMORPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn wordt toegevoegd in een nieuwe update.

Je kunt in de nieuwe update Saucer Points verdienen en uitgeven in het pretpark. Enkele attracties zijn het racen met Chocobos, de Cacpot-lotterij, verschillende mini-games en het bekende Triple Triad kaartspel uit Final Fantasy VIII. Tevens is er een variatie op de spontane Full Active Time Events: de Gold Saucer Active Time Events.

Manderville Gold Saucer is geïnspireerd door het Gold Saucer pretpark uit Final Fantasy VII. Ook daar is het mogelijk om speciale punten te verdienen met mini-games of door te racen met Chocobos.

Patch 2.51 voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is vanaf 24 februari beschikbaar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties