Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Rocksmith in oktober

Jerry Cantrell toont nieuwe Rocksmith.

Tijdens de openingssequentie van de Ubisoft persconferentie op E3 was er een voor in de geschiedenisboeken. De uitgever bracht rocklegende Jerry Cantrell on stage om enkele nummers met een virtuele band samen te spelen. Uiteraard was dit stukje rock & roll gelinkt aan Rocksmith. Ubisoft kondigde op deze manier Rocksmith 2014 aan en promoten het spel vooral als de beste en snelste manier om gitaar te leren spelen. Het spel verschijnt ondanks z'n naam al in oktober dit jaar.

Jerry Canterell van Alice in Chains is niet de reden waarom je E3 2013 in de gaten moet houden. Sony en Nintendo moeten hun content nog tonen op het moment van schrijven. Voor alle info over E3 2013 blijf je het beste bij Eurogamer Benelux.

Rocksmith 2014 is inmiddels verschenen op PC, PS3 en Xbox 360. Benieuwd of deze game je werkelijk gitaar leert spelen? Lees dan zeker onze Rocksmith 2014 review.

Over de auteur
Lazlo Cootmans avatar

Lazlo Cootmans

Redacteur

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Reacties