Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe regisseur voor Uncharted-film aangesteld

Lukt het dit keer wel?

Dan Trachtenberg volgt Shawn Levy op als regisseur van de Uncharted-film, zo schrijft filmsite Variety. Trachtenberg regisseerde hiervoor zowel 10 Cloverfield Lane als een aflevering van de scifi-serie Black Mirror, namelijk Playtest.

Er wordt al tien jaar gesproken over een verfilming van de Uncharted-games. Er zijn verschillende regisseurs, scriptschrijvers en acteurs bij het project betrokken geweest. Zo was Mark Walhberg een poosje in de running voor de rol van Nathan Drake.

Inmiddels is duidelijk dat acteur Tom Holland de hoofdrol gaat vertolken. Je kent hem als de huidige Spider-Man uit Homecoming en de Avenger-films. Omdat hij releatief jong is, lijkt het er op dat de film zich voor de gebeurtenissen uit de Uncharted-games afspeelt.

Wanneer de film in de bioscoop te zien is, is nog niet bekend. Als zoethoudertje is er altijd nog de Uncharted-fanfilm met Nathan Fillion.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties