Skip to main content

iPhone & iPad games redacteuren gezocht!

Heb jij een passie voor appels?

De redactie van Eurogamer Benelux schrijft dagelijks nieuwsberichten en artikelen om gamers op te hoogte te blijven houden van alle ontwikkelingen op gamegebied. Dit zowel voor Nederland als België. Om de populariteit van iPhone en iPad games tegemoet te komen zijn we opzoek naar redacteuren met een scherpe pen. Dit is de ultieme mogelijkheid om onderdeel te worden van het uitgebreide Eurogamer-netwerk dat Europa aan het veroveren is!

Als redacteur bij Eurogamer. Benelux verwachten we dat je op een paar dagen in de week enkele nieuwsberichten kunt plaatsen over iPhone en iPad games, en dat je een gedegen oordeel over een game kunt geven voor reviews. Daarnaast staan we open voor mogelijke ideeën die je hebt, misschien voor een eigen feature?

Helaas kunnen we je geen vergoeding voor het werk geven, maar wel een plek op de website. Daarnaast mag je de gereviewde games natuurlijk gewoon houden. Gezien iPhone en iPad games digitaal worden gedistribueerd, mag je naast de gratis verkrijgbare games er een aantal aankopen in de App store. Eurogamer Benelux staat in voor de kosten.

Lijkt het je wat? Heb je een iPhone en/of iPad in eigen bezit? Stuur dan je CV en een proefartikel naar contact@eurogamer.nl. Als proefartikel kun je bijvoorbeeld een review schrijven van een reeds verschenen game van jouw keuze. Heb je al een idee voor een feature, dan kun je dat natuurlijk ook direct uitwerken!

We zien jullie stukken graag voor 15 mei verschijnen, waarna we een selectie zullen maken. Succes!

Read this next