Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Ratchet and Clank: Rift Apart gameplay getoond

Een rift van verschil.

Insomniac Games heeft tijdens Gamescom 2020 een eerste uitgebreide gameplaytrailer van Rachet and Clank: Rift Apart getoond.

In de trailer zie je hoe de hoofdpersonages via een dimensionale scheur in een futuristische stad belanden en hoe ze belaagd worden door allerhande vijanden. Vervolgens krijg je een uitgebreid voorsmaakje van de verschillende wapens en zie je hoe Rachet and Clank zonder laadtijden doorheen verschillende dimensies reizen.

Cover image for YouTube videoRatchet & Clank: Rift Apart – Extended Gameplay Demo I PS5

Daarnaast ontdek je dat Dr. Nefarious terug zijn opwachting maakt. Nefarious beschadigt het weefsel van ruimte en tijd waardoor er tal van dimensionale scheuren ontstaan. Vervolgens raken onze helden opgesplitst, waarna Clank het vrouwelijke hoofdpersonage in Ratchet and Clank: Rift Apart ontmoet.

Ten slotte laat Sony weten dat Ratchet and Clank: Rift Apart een launch window titel is. Dat betekent dat de game in dezelfde periode als de PlayStation 5 uitkomt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties