Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe R&C herkent oude savefiles

Tools of Destruction en add-on geven extra's.

Het duurt niet lang meer alvorens Ratchet & Clank: A Crack in Time in de winkelrekken ligt, maar ondertussen hebben journalisten - waaronder onze eigen redacteur Michaël - reeds een review exemplaar in de bus ontvangen. Enkele van deze gelukzakken heeft opgemerkt dat Insomniac in hun allernieuwste platformer een stukje software heeft gestopt dat op de harde schijf van je PlayStation opspoort of je de voorgaande delen gespeeld hebt.

Ging je al eens eerder aan de slag met Tools of Destruction of diens add-on Quest for Booty, dan staan er in A Crack in Time enkele leuke extra's op je te wachten. Zo geeft een savegame van het eerste spel binnen de Future-reeks je recht op een korting wanneer je bij de Time's wapenverkoper geld gaat spenderen. Een opgeslagen spel van Quest for Booty zorgt er dan weer voor dat Ratchet een coole piratenhoed krijgt die hij draait wanneer je voor hem kiest als community avatar.

Het is nog niet helemaal duidelijk of je beide voorgaande spellen daadwerkelijk moet uitgespeeld hebben, of dat er gewoon een savegame op je harde schijf te vinden moet zijn. Leuk gedaan van Insomniac!

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties