Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe PS3-exclusive Savage Moon

Naam geregistreerd op Duitse ESRB

Om nieuws te vinden moet men soms sneaky zijn. Ninja's worden ingeschakeld en piraten enteren hele gebouwen om net dat ene nieuwtje te ontdekken. Dit is ook de reden dat regelmatig nieuws niet direct van de uitgevers komt, maar van sites die patenten registreren en andere saaie werkzaamheden doen.

Precies zo'n site is de bron van de 'aankondiging' van de nieuwste PlayStation 3-exclusive Savage Moon. De naam zegt je misschien niets en dat is logisch, want officieel is de game nog niet aangekondigd. Net voor de Leipzig Games Convention volgende week heeft Sony bij de Duitse variant van de ESRB het spel aangemeld.

Screenshot van de desbetreffende USK-pagina

De USK, zoals de Duitse variant van de ESRB heet, geeft net zoals zijn grote broertje een leeftijdsgrens aan bepaalde games om zo tere kinderzieltjes te behoeden voor geweld, seks en andere onprettige dingen.

Volgens de USK heet de game dus Savage Moon en gaat het om een militair strategisch spel. Dit is natuurlijk een omschrijving van niets, wat onze nieuwsgierigheid alleen maar groter maakt. Gaat het hier om de nieuwe game van David Jaffe waar al een tijdje geruchten over gaan, of is dit het nieuwe project van het nu al legendarische Team Ico? Volgende week hoogstwaarschijnlijk meer vanaf de Leipzig Games Convention!

Getagged als

Reacties