Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekendmaking volgende PoP deze lente

Aankondiging van een aankondiging.

Tijdens een preview voor de Prince of Persia-film die deze zomer uitkomt, heeft het team van Bruckheimer Studios, het productiehuis achter de film, verteld dat Ubisoft komende lente een nieuwe Prince of Persia-game zal aankondigen. Althans, dat beweert Neoseeker.

De Prince of Persia-film zal Jake Gyllenhaal tonen in de rol van de prins. Het verhaal is gebaseerd op dat van Prince of Persia: Sands of Time, ook al draagt onze prins de kleren van het minder fantastische Warrior Within. Wij ontploffen alvast in wilde razernij.

Oké, grapje, het ziet er naar uit dat deze film best eer zou kunnen doen aan het bronmateriaal. De vader van de PoP-franchise, Jordan Mechner, heeft namelijk alle touwtjes in handen en overzag persoonlijk het schrijven van het script. We houden alvast onze vingers gekruist dat Mechner niet verblind werd door zijn nieuwe diamanten kroon en robijnen armbanden die hij kocht met zijn royalties.

Om af te sluiten een leuk weetje van de dag: wist je dat filmproducer Jerry Bruckheimer één van de grote chefs is van ZeniMax, het distributieconcern dat de Elder Scroll- en Fallout-franchises in handen heeft en dat een paar maanden geleden de legendarische FPS-studio id opkocht? You're welcome.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties