Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Pokémon voor de Scarlet- en Violet-uitbreiding getoond

Schat-tige Pokémon in The Hidden Treasure of Area Zero.

The Pokémon Company Group laat weten dat trainers in The Hidden Treasure of Area Zero-uitbreiding voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet het mysterie achter een onlangs ontdekte Pokémon kunnen ontrafelen. De nieuwe Pokémon is in de nieuwe animatieserie 'Pokémon Horizons: De serie' onthuld.

De nieuwe Pokémon heeft qua uiterlijk wat weg van de legendarische Pokémon Terapagos. Wanneer het kleine diertje zich bedreigd voelt, kan hij de energie in zijn lichaam tot een beschermend schild kristalliseren. Daarnaast blijkt het in een sluimerende toestand over te gaan wanneer de dreiging te groot is. Met het gekristalliseerde schild ziet hij eruit als een juweel.

Bekijk op YouTube

The Hidden Treasure of Area Zero is de aankomende downloadbare content voor Pokémon Scarlet en Pokémon Violet. De uitbreiding laat spelers nieuwe gebieden ontdekken die dieper in de wereld van Pokémon Scarlet en Pokémon Violet liggen.

De Hidden Treasure of Area Zero-uitbreiding komt in de herfst van 2023 uit. Ook komt de nieuwse animatieserie 'Pokémon Horizons: De serie' later in 2023 wereldwijd uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokemon Scarlet and Violet

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!
Reacties