Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Pokémon Scarlet en Violet trailer van veertien minuten onthuld

Met onder andere een evolutie voor Girafarig.

The Pokémon Company heeft een nieuwe trailer voor Pokémon Scarlet en Violet gepubliceerd. De trailer duurt meer dan veertien minuten en toont heel wat nieuwe Pokémon en gameplay-elementen.

Zo kun je in de nieuwe games je Pokémon zelfstandig de wereld insturen via het 'Let's Go!'-commando. Daardoor gaan ze zelf tegen andere Pokémon vechten of items verzamelen. Daarnaast is het ook mogelijk om nu je eigen TM's te maken.

In de trailer is ook te zien hoe je een basis van Team Star inneemt. Daar moet je met behulp van het 'Let's Go!'-commando tegen een hele reeks vijanden vechten om het uiteindelijk tegen de lokale baas op te nemen.

Cover image for YouTube video[UK] Jump into a Paldean Journey | Pokémon Scarlet and Pokémon Violet

Je kunt samen met je Pokémon ook een picknick houden. Je kiest welke luch je aan iedereen serveert om zo een aantal voordelen te krijgen. Je kunt bovendien ook online picknicken met je vrienden.

De trailer toont ook een evolutie voor Girafarig genaamd Farigiraf. Je eigen personage kun je deze keer opnieuw naar wens aanpassen met heel wat customization options.

De Pokémon Scarlet en Violet release staat gepland voor 18 november. Het is al de tweede grote Pokémon-game na Pokémon Legends: Arceus eerder dit jaar.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokemon Scarlet and Violet

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties