Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe PlayStation 4 accessoires aangekondigd

Ben ik al bijna jarig?

Sony heeft een nieuwe PlayStation 4 DualShock controller, PlayStation Camera en standaard voor de Playstation 4 Pro en Slim aangekondigd.

De nieuwe DualShock 4 controller laat het licht van de lichtbalk doorschijnen op de touchpad. Hierdoor krijg je meer visuele informatie tijdens het gamen. De nieuwe DualShock 4 controller is draadloos en ondersteunt zowel USB als Bluetooth. De controller kost 59 euro.

De PlayStation Camera krijgt een nieuw ontwerp. De camera is compacter en heeft de vorm van een cylinder. Door de standaard waarop de camera is bevestigd, is deze makkelijk te bewegen.

De camera bevat dezelfde functies als de huidige camera, maar ondersteunt ook PlayStation VR. De PlayStation camera kost 59 euro.

Naast de nieuwe DualShock 4 controller en PlayStation Camera is er ook een nieuwe verticale standaard op komst. Met deze standaard kunnen zowel de PlayStation 4 Pro als de PlayStation 4 slim rechtop staan. Deze standaard kost 19 euro.

Alle accessoires zijn vanaf 15 september verkrijgbaar. Gisteren is tevens de PlayStation 4 Pro onthuld. Sony heeft tegelijkertijd ook de PlayStation 4 Slim aangekondigd.

Lees voor meer informatie over de nieuwe Sony consoles onze vergelijking tussen de PS4 Slim en PS4 Pro en een overzicht van alle PS4 Pro informatie.

>

Getagged als

Over de auteur

Dave Rapmund avatar

Dave Rapmund

Redacteur

Dave schrijft en speelt games. Verder doet hij ook nog iets met websites. Nintendo-fanboy van het eerste uur.

Reacties