Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe patch Star Wars Battlefront past Boba Fett aan

Slave I ook aan de ketting gelegd.

Ontwikkelaar DICE brengt een patch voor Star Wars Battlefront uit die de vaardigheden van Boba Fett aanpast.

In de officiële patch notes lees je dat Fett's raketwerper niet langer doelzoekend is. De explosieradius van dit wapen is ook kleiner gemaakt. De blaster van de Hero Unit is nu minder krachtig.

De update past tevens de sterkte van Han Solo's wapenarsenaal aan. Zo is zijn blaster nu minder effectief op lange afstanden. Eerder raakte al bekend dat Han en Luke gratis nieuwe outfits krijgen.

De twee Hero Vehicles in Battlefront worden middels de patch ook aangepast. Zowel de Slave I als de Millennium Falcon moeten het met 30 procent minder levenspunten stellen.

Verdere aanpassingen zijn onder andere een verlaagde fire rate voor de DL-44 blaster. De projectielen van een volledig opgeladen Bowcaster doen nu ook minder schade. De patch belooft bovendien meerdere bugs te verhelpen.

Star Wars Battlefront is speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Uitgever EA onthulde onlangs dat de Star Wars Battlefront Season Pass een Death Star map bevat.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Over de auteur

Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen