Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Overwatch PTR patch nerft Ana, D.Va, Roadhog

Dat schreeuwt om meerdere emoties.

De nieuwste patch voor Overwatch maakt aanpassingen aan Ana, D.Va, Roadhog en Sombra. De patch is nu speelbaar op de PTR-server.

De Biotic Grenade van Ana healt spelers nu voor vijftig procent minder dan voorheen. Volgens de ontwikkelaar is deze aanpassing gemaakt omdat de granaat te krachtig is, vooral voor personages met een hogere hoeveelheid Hit Points.

D.Va gaat van vierhonderd naar tweehonderd Armor Points, maar krijgt er tweehonderd Hit Points bij. Haar pistolen zijn ook aangepast. Ze schiet nu elf kogels in plaats van acht per keer, maar per kogel doet ze één punt minder schade.

Volgens de ontwikkelaar heeft Sombra moeite met het hacken van andere spelers, met name als ze snel bewegen. Daarom is de tijd om te hacken verlaagd van één seconde naar 0,8. Zij is het enigste personage die in deze patch een buff krijgt.

Tot slot is Roadhog's haak aangepast. Wanneer hij iemand aan de haak slaat komt het slachtoffer nu altijd direct voor hem te staan, ook als hij om zijn as draait. Spelers kunnen echter niet te ver omdraaien, want dat verbreekt de ketting.

De haak was voorheen tevens in staat om spelers door muren heen te trekken, omdat de 'line-of-sight' bepaald werd door de haak zelf. Met deze patch wordt dat bepaald door Roadhog's blikveld. Gevangen spelers kunnen loskomen door te vallen, te rennen of geduwd te worden.

Met deze patch zijn spelers ook in staat om vier Emotes, Voice Lines en Sprays mee te nemen in een gevecht. Er zijn ook meerdere bugs opgelost. Het is mogelijk dat de uiteindelijke patch er anders uitziet, afhankelijk van de testfase op de PTR-server.

Blizzard heeft laten weten dat Overwatch nieuwe personages, maps en evenementen krijgt in 2017.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Overwatch

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties