Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe Overwatch-Hero Sigma onthuld

Zwaarte-krachtpatser.

Blizzard heeft Sigma onthuld als eenendertigste speelbare personage in Overwatch. Momenteel is er enkel een origin story onthuld voor Sigma, het is dus nog onduidelijk welke vaardigheden het personage heeft. Alles wijst er wel op dat Sigma de zwaartekracht op verschillende manieren kan manipuleren.

Volgens de origin story is Sigma een wetenschapper die gek is geworden na een mislukt experiment. Daarbij heeft hij echter ook nieuwe krachten gekregen. Het is momenteel nog onduidelijk wanneer Sigma naar de game komt. Ter vergelijking: tussen de aankondiging van de vorige hero en de uiteindelijke komst naar de game zat ongeveer een maand.

Cover image for YouTube videoSigma Origin Story | Overwatch

Overwatch lanceerde in 2016 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Sindsdien brengt Blizzard Entertainment regelmatig nieuwe maps, modes en heroes naar de game. Onze Overwatch review lees je op de site.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Overwatch

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties